De huidige openstaande vacatures

We zijn actief op zoek naar een fulltime assistent sectorverantwoordelijke om te werken in de regio Fernelmont.

Uw missie

U start en organiseert het werk in de productiekeuken en assisteert de verantwoordelijke van de centrale keuken bij het dagelijks beheer.

Belangrijkste taken

U plant de organisatie van het productiekeukenteam:
- u stuurt de activiteiten van het keukenpersoneel aan door instructies en richtlijnen te geven;
- u superviseert de mise-en-place en bereidingen: kwaliteitscontrole, toepassing van recepten of technische fiches, verwerking, porties, presentatie, enz.;
- u plaatst de nodige bestellingen;
- u werkt actief samen binnen de overleggroep van de centrale keuken over processen, nieuwe klanten, enz.;
- u houdt toezicht op hygiëne, orde en netheid in de keuken evenals op de presentatie en hygiëne van het personeel;
- u controleert de naleving van veiligheidsnormen en andere opgelegde richtlijnen.

U verwerkt allerlei administratieve gegevens (goede beheersing van Excel en Word is essentieel).

Wij bieden u

  • Een stabiele baan in een sterk groeiend bedrijf.
  • Een stimulerende omgeving en zinvolle projecten.

Voordelen

  • Ziekenhuisverzekering
  • Maaltijdcheques
  • Ecocheques
  • Bedrijfstrainingen
  • Geleverde uniformen
  • Bedrijfswagen

Functiebeschrijving

We zijn actief op zoek naar een kok / kokkin om het bestaande team te versterken.

Voltijds dagwerk. Eén weekend op twee.

Uw missie

Doelstelling :

- Alle keukenactiviteiten uitvoeren: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.
- Planning en organisatie.

Belangrijkste taken :

- Voert alle bereidingen uit en zorgt voor de schikking en presentatie van de gerechten. Stelt hiervoor de planning en organisatie van de activiteiten op.
- Zorgt voor de berekening van de bestellingen en controleert alle benodigde ingrediënten.
- Garandeert de kwaliteit van alle gerechten.

1. Voorbereidende werkzaamheden :
- Voert de mise-en-place uit voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdgerechten, sauzen, salades, desserts, gebak.
- Bereidt vlees, vis en gevogelte; maakt alle sauzen.
- Voert bereidingen uit voor banketten of buffetten.

2. Tijdens de service :
- Bereidt en werkt gerechten af volgens de bestelling; respecteert planning/timing, recept, werkmethode en organisatie.
- Schikt en garneert de gerechten op borden of schotels en plaatst ze in het bain-marie; respecteert de porties van de verschillende maaltijdcomponenten.
- Zorgt voor een optimaal gebruik van grondstoffen, presentatie, smaak en kwaliteit.
- Geeft instructies aan keukenmedewerkers.
- Geeft op verzoek uitleg over de samenstelling van de gerechten.

3. Na de service :
- Ruimt de keuken op.
- Controleert en verwerkt voedselresten.
- Controleert de kwaliteit en versheid van de producten.
- Zorgt voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen.
- Houdt orde en netheid in koelkasten en diepvriezers.
- Controleert de voorraad en plaatst de nodige bestellingen, controleert de kwaliteit en hoeveelheid van de leveringen, meldt afwijkingen.
- Reinigt de werkplek en keukengerei.
- Zorgt voor orde, netheid en veiligheid in de keuken.
- Respecteert de veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden.
- Meldt problemen en defecten.
 

Gewenste ervaring

5 jaar ervaring als kok / kokkin in een collectieve keuken.

Voordelen

Eindejaarspremie, ecocheques, hospitalisatieverzekering, sociaal abonnement, geleverde uniformen; chef-premie na een succesvolle proefperiode volgens afspraak.

Wij bieden u

- Voortdurende opleiding
- Stabiele werkgelegenheid in een sterk groeiend bedrijf
- Een stimulerende omgeving en zinvolle projecten
- Een uitdaging in een bedrijf gericht op mensen, het welzijn van personeel en klanttevredenheid

Functiebeschrijving

We zijn actief op zoek naar een zelfstandig werkende kok om het bestaande team te versterken.

Voltijds, geen split shifts, daguren, soms een avondshift tot 19u.
Afwisselend weekendwerk.

Uw missie

Doelstelling :
- Uitvoeren van alle keukenactiviteiten: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.
- Planning en organisatie.
Belangrijkste taken :
- Uitvoeren van alle bereidingen en zorgen voor de schikking en presentatie van de gerechten. Opstellen van de planning en organisatie van de activiteiten. Zorgen voor de berekening van de bestellingen en controle van alle benodigde ingrediënten. Garanderen van de kwaliteit van alle gerechten.
1. Voorbereidende werkzaamheden:
- Uitvoeren van de mise-en-place voor alle warme en koude gerechten:
soepen, voorgerechten, hoofdgerechten, sauzen, salades, desserts, gebak
- Bereiden van vlees, vis en gevogelte; maken van alle sauzen
- Uitvoeren van voorbereidingen voor banketten of buffetten
2. Tijdens de service:
- Bereiden en afwerken van gerechten volgens bestelling; respecteren van planning/timing, recept, werkmethode en organisatie van het werk
- Schikken en garneren van gerechten op borden of schalen en plaatsen in het bain-marie, respecteren van de porties van de verschillende maaltijdcomponenten
- Zorgen voor optimaal gebruik van grondstoffen, presentatie, smaak en kwaliteit
- Geven van instructies aan keukenhulpen
- Geven van uitleg over de samenstelling van gerechten op verzoek van de klant
3. Na de service:
- Opruimen van de keuken
- Controleren en verwerken van voedselresten
- Controleren van de kwaliteit en versheid van de producten
- Zorgen voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen
- Orde en netheid handhaven in koelkasten en diepvriezers
- Controleren van de voorraad en plaatsen van de nodige bestellingen, controleren van de kwaliteit en hoeveelheid van leveringen, melden van afwijkingen
- Reinigen van de werkplek en keukengerei
- Zorg dragen voor orde, netheid en veiligheid in de keuken
- Respecteren van veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden
- Melden van problemen en defecten.

Gewenste ervaring

3 jaar ervaring als kok in een collectieve keuken

Voordelen

- Ecocheques
- Hospitalisatieverzekering
- Geleverde uniformen
- Kilometervergoeding in afwachting van een bedrijfswagen bij een positieve evaluatie na een proefperiode

Wij bieden u

- Stabiele werkgelegenheid in een sterk groeiend bedrijf
- Een stimulerende omgeving en zinvolle projecten
- Een uitdaging in een bedrijf dat zich richt op mensen, het welzijn van het personeel en klanttevredenheid

Functiebeschrijving

We zijn actief op zoek naar een zelfstandig werkende kok om het bestaande team te versterken.

Voltijds, geen split shifts, daguren, soms een avondshift tot 19u.
Afwisselend weekendwerk.

Uw missie

Doelstelling :
- Uitvoeren van alle keukenactiviteiten: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.
- Planning en organisatie.
Belangrijkste taken :
- Uitvoeren van alle bereidingen en zorgen voor de schikking en presentatie van de gerechten. Opstellen van de planning en organisatie van de activiteiten. Zorgen voor de berekening van de bestellingen en controle van alle benodigde ingrediënten. Garanderen van de kwaliteit van alle gerechten.
1. Voorbereidende werkzaamheden:
- Uitvoeren van de mise-en-place voor alle warme en koude gerechten:
soepen, voorgerechten, hoofdgerechten, sauzen, salades, desserts, gebak
- Bereiden van vlees, vis en gevogelte; maken van alle sauzen
- Uitvoeren van voorbereidingen voor banketten of buffetten
2. Tijdens de service:
- Bereiden en afwerken van gerechten volgens bestelling; respecteren van planning/timing, recept, werkmethode en organisatie van het werk
- Schikken en garneren van gerechten op borden of schalen en plaatsen in het bain-marie, respecteren van de porties van de verschillende maaltijdcomponenten
- Zorgen voor optimaal gebruik van grondstoffen, presentatie, smaak en kwaliteit
- Geven van instructies aan keukenhulpen
- Geven van uitleg over de samenstelling van gerechten op verzoek van de klant
3. Na de service:
- Opruimen van de keuken
- Controleren en verwerken van voedselresten
- Controleren van de kwaliteit en versheid van de producten
- Zorgen voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen
- Orde en netheid handhaven in koelkasten en diepvriezers
- Controleren van de voorraad en plaatsen van de nodige bestellingen, controleren van de kwaliteit en hoeveelheid van leveringen, melden van afwijkingen
- Reinigen van de werkplek en keukengerei
- Zorg dragen voor orde, netheid en veiligheid in de keuken
- Respecteren van veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden
- Melden van problemen en defecten.

Gewenste ervaring

3 jaar ervaring als kok in een collectieve keuken

Voordelen

- Ecocheques
- Hospitalisatieverzekering
- Geleverde uniformen
- Kilometervergoeding in afwachting van een bedrijfswagen bij een positieve evaluatie na een proefperiode

Wij bieden u

- Stabiele werkgelegenheid in een sterk groeiend bedrijf
- Een stimulerende omgeving en zinvolle projecten
- Een uitdaging in een bedrijf dat zich richt op mensen, het welzijn van het personeel en klanttevredenheid

Nous recherchons activement un(e)Assistant(e) administratif(ve)/ un(e) Aide comptable afin de renforcer l'équipe.

 

votre Mission : 

 

L’Assistant(e) administratif(ve)/aide comptable, assure diverses tâches administratives et comptables liées à l’activité de la société.

Il / elle rapportera directement au responsable administratif et financier.

 

Responsabilités :

 

1. Gestion Administrative :

- Assurer la gestion des appels téléphoniques et des emails.

- Organiser et planifier les rendez-vous et réunions.

- Gérer le courrier entrant et sortant.

- Rédiger des documents administratifs tels que des lettres, comptes rendus, rapports, etc.

- Suivre et mettre à jour les dossiers clients et fournisseurs.

- Gestion et commande des fournitures de bureau

- Gestion de la flotte automobile

- Classement

 

2. Aide Comptable :

- Saisir les pièces comptables (factures fournisseurs, relevés bancaires, etc.).

- Veiller à la bonne organisation et archivage des pièces comptables.

- Support dans les différents service comptabilité...

- Gérer les notes de frais

 

Profil :

 

· Bachelier en administration /bureau, secrétariat, aide-comptable ou Expérience assimilée

· Expérience de min. 2 ans dans une fonction similaire

· Expertise en MS Office, odoo et winbooks

· Une excellente expression orale et écrite

· Rigueur et organisé

· Facilité d’apprentissage

· Confidentialité absolue

· Orientation solution

· Esprit d’équipe

· Flexible

· La connaissance du Néerlandais oral ou écrit est un plus

 

Offre : 

 

· 4/5 temps pouvant évoluer par la suite

· L’intégration dans une entreprise à taille humaine, centrée sur l’humain, le bien-être du personnel

· Une fonction polyvalente alliant autonomie et travail d’équipe.

Un environnement de travail convivial et dynamique au sein duquel vous pourrez à la fois apporter votre valeur ajoutée et vous développer

· Une ambiance dynamique et conviviale dans une structure à taille humaine

· Un package salarial en lien avec vos compétences

 

Type d'emploi : 

 

Temps partiel, CDI, Intérim

 

Avantages :

 

-Assurance hospitalisation

-Chèques repas

-Éco-chèques

-Formations en entreprise

 

Horaires :

 

-Du Lundi au Vendredi

-Travail de jour

 

Lieu du poste : 

 

En présentiel

Nous recherchons activement un(e) recruitment Assistant afin de renforcer l'équipe.

 

RESPONSABILITÉS :

 

Tâches du Recruitment Assistant (non exhaustif) :

- vous gérez les publications des offres sur les différents canaux;
- vous effectuez la première sélection et menez les entretiens;
- vous faites le suivi des candidatures;
- vous cherchez des partenariats via les écoles,...
- vous gérez les contacts avec les agences d'intérims;
- vous gérez les réseaux sociaux,

- vous participez au job Day
- vous êtes un support auprès du service RH pour d'autres tâches,..

- vous vous occupez de la communication interne et externe

 

CONNAISSANCES, COMPÉTENCES ET EXPÉRIENCES EXIGÉES :

 

- vous êtes un as du recrutement
- vous avez de l'expérience dans les profils horeca
- vous êtes bilingue FR/NL
- vous êtes à l'aise avec les réseaux sociaux et MS Office

- vous avez une excellente expression orale et écrite

 

Conditions de travail et exigences en matière d’activité physique :

 

· Temps partiel 30,40h/sem (4/5 ème) ou temps plein

 

NOUS VOUS OFFRONS :

 

· Une ambiance dynamique et conviviale dans une structure à taille humaine

· Une opportunité d’évolution dans une société dynamique en croissance

· Un package salarial en lien avec vos compétences

 

Avantages :

 

-Assurance Hospitalisation

-Chèques-repas

 

Horaires :

 

Travail de jour

 

Rémunération supplémentaire :

 

13ème mois

 

Lieu du poste

 

En présentiel

Nous recherchons activement un(e) assistant responsable de secteur temps-plein pour travailler dans la région de Bruxelles - Brabant Wallon et/ou Flandres.

 

OBJECTIF:

Vous soutenez les collègues dans les différentes tâches opérationnelles

 

TACHES PRINCIPALES:

Vous mettez en oeuvre les indications reçues pour .

-dirigez les activités du personnel de cuisine en fournissant les indications et les instructions

-vous supervisez la mise en place et les préparations: contrôle la qualité,

l'application des recettes ou fiches techniques, le traitement, les portions, la

présentation, etc.

- vous collaborez activement au groupe de concertation opérationnel sur les process, nouveau client,...

- surveillez l'hygiène, l'ordre et la netteté dans la cuisine ainsi que la

présentation et l'hygiène du personnel; contrôlez le respect des normes de

sécurité et autres lignes de conduites imposées.

- Administration: traite toute sorte de données :

* maitrise excel et word niveau 2 indispensable

* maitrise du calcul numérique nécessaire

 

Nous vous offrons:

Une stabilité d’emploi dans une entreprise en forte croissance.

Un environnement stimulant et des projets porteurs de sens.

 

Type d'emploi :

 Temps plein

 

Avantages :

-Assurance hospitalisation

-Éco-chèques

-Formations en entreprise

-Voiture de société

 

Rémunération supplémentaire :

-13ème mois

-Pécule de vacances

-Primes

 

Question(s) de présélection:

Avez-vous une expérience en cuisine de collectivité ? Maison de repos, hospitalier, entreprise, ..

 

Expérience:

CATERING: 5 ans (Requis)

 

Langue:

Néerlandais (Optionnel)

Wij werven af en toe verschillende profielen: chef-kok(ken), kok(ken), chef de partie(ën), keukenhulp(en), keukenmedewerker(s), buffetmedewerker(s), afwasmedewerker(s), diëtist(en) / voedingsdeskundige(s), chauffeur(s) bezorger(s), stagiair(e)s (HORECA, Diëtetiek, Informatica, Human Resources, ...)

Aarzel niet om ons uw spontane sollicitatie te sturen!

Vous souhaitez en savoir plus sur notre entreprise ?

Wilt u solliciteren voor een van deze vacatures? 

Vul alstublieft het contactformulier in, vergeet niet uw contactgegevens te vermelden, de vacature waarvoor u solliciteert te noemen en uw cv bij te voegen.

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Gelieve uw cv en alle relevante documenten voor uw sollicitatie naar ons te sturen.
Maximaal 4 bestanden.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt pdf jpg jpeg doc docx ppt pptx.