Een referentie op het gebied van cateringdiensten

Sinds 2008 en in meer dan 50 bedrijven, instellingen en overheidsdiensten, biedt het team van Duo Catering een toonaangevende collectieve cateringservice: sandwichbar, zelfbediening, roomservice, centrale keuken, directierestaurants, recepties...

Visie en missie van ons bedrijf:

  • Onze visie: Een toonaangevende speler worden op de Belgische markt voor collectieve catering.
  • Onze missie: Dagelijks een hoogwaardige service leveren die voldoet aan de verwachtingen en rekening houdt met de diversiteit van onze klanten, ons personeel en onze aandeelhouders.

De kwaliteitsfilosofie van Duo Catering :

  • De garantie van een kwaliteitsvolle dienstverlening tegen een gelijkwaardige prijs
  • Luisteren naar en respecteren van de klant
  • Het bieden van een nabije service, dag na dag
  • Tevredenheid van zowel de klant als de consument
  • Het creëren van toegevoegde waarde voor onze klanten

Waarden van onze cateringservice:

  • Kwaliteit: Wij streven ernaar om een hoogwaardige dienstverlening te bieden, maaltijden van topkwaliteit te serveren en een uitstekende relatie met onze klanten en consumenten te onderhouden. Dit wordt gewaarborgd door nabijheid en een sterke focus op hun verwachtingen.
  • Teamgeest: Met respect en waardering voor individuen bereiken wij onze doelen door samenwerking, vertrouwen, ondersteuning en wederzijdse verrijking. Het delen van best practices en successen zijn essentiële elementen van onze groei.
  • Respect en integriteit: We respecteren iedereen om ons heen, de middelen die we ter beschikking hebben, evenals de regels, procedures en wetten die ons binden, op een gelijke manier binnen het bedrijf.
  • Pragmatisme: Onze activiteiten worden met efficiëntie en nauwkeurigheid uitgevoerd om de prestaties te optimaliseren.

De beheersprincipes van Duo Catering :

  • Uitmuntende service voor klanten en consumenten: Hun tevredenheid vormt de basis voor een langdurig partnerschap.
  • Ontwikkeling en erkenning van personeel: Een gemotiveerde en tevreden werknemer benut zijn vaardigheden optimaal en is loyaal tegenover zowel de klant als de werkgever.
  • Voortdurende aandacht voor gezondheid, veiligheid en milieu: De gezondheid van consumenten en de veiligheid van medewerkers hebben de hoogste prioriteit en dulden geen compromissen. Het milieu moet worden beschermd door een vrijwillige inzet voor een duurzame en verantwoorde catering.
  • Gezonde groei: De winstgevende ontwikkeling van het bedrijf is gekoppeld aan risicobeheer.
  • Waardeschepping: Waardeschepping garandeert de kwaliteit van de dienstverlening, de groei en de duurzaamheid van de organisatie.

Op zoek naar een kwalitatieve collectieve cateringservice?